21è Festival Jazz Vic


Roger Mas Piano SoloLos Sara FontánAndreu Moreno QuartetPocket CornerBig Band EMVICGorka Benítez

Festa Final Nucli Trio & ConvidatsDuotMarató UnderpoolFire!
Matí de les EscolesZA! & 13 Year Cicada

LOS SARA FONTÁN

 Divendres 3 de maig  22h
 Jazz Cava  8€/12€

 Web oficial

Sara Fontán la podriem definir com una violinista d’ofici; 25 anys convivint amb el violí i explorant les seves possibilitats en tot tipus d’estils i formats, de la música clàssica al rock experimental, passant per l’electrònica i la dança.

El seu violí, amplificat, loopejat i passat per desenes d’efectes, té el talent d’emocionar a través de l’abstracció, sense referències temàtiques ni estilistes, més enllà del post-rock, la clàssica contemporània, el noise o el minimalisme.Ja sigui en solitari o bé acompanyada per Edi Pou (meitat de Za!) a la percussió, els concerts de Sara Fontán són la banda sonora del que hom vulgui imaginar-se, otorgant llibertat als espectadors per què l’interpretin i ho senti de forma personal i única. Tot i que sembli una paradoxa, Fontán assegura que improvisa per què la improvisació la obliga a concretar.

Amb pocs més de dos anys de trajectòria en solitari, Fontán ja ha actuat en diferents països d’Europa, combinant els festivals internacionals amb el teixit DIY.Sara Fontán, violí
Edi Pou, bateria


Compra Entrades